cirese

Cireșele sunt fructe gustoase și hrănitoare, cu un puternic efect detoxifiant și acțiune depurativă. Întrucât conţin 70% apă, cireşele te ajută să slăbeşti într-un timp scurt, dar îţi şi hrănesc organismul prin complexul de vitamine B.

Conținutul mare de apă din cireșe, permite oricui să consume orice cantitate dorește din aceste fructe cu un conținut redus de calorii și grăsimi, fără să se îngrașe. Cercetările au demonstrat că prezența unui volum ridicat de apă în organism amplifică nivelul de energie și ajută la stimularea activității metabolismului.

Pe de altă parte, dacă ciresele sunt incluse într-o dietă de slăbire, rezultatele se vor vedea în scurt timp, dar va fi necesar consumul în cantități relativ mari pentru eliminarea toxinelor din organism.

În afara efectului de scădere al numărului de kilograme, consumul de cireșe induce și o stare de relaxare pe parcursul întregii zile; în plus, prin conținutul lor, cireșele conferă suplețe și fermitate pielii.

Principiile dietei cu cireşe:

La micul dejun bea un pahar de shake de cireşe, ananas şi banane, în care ai adăugat o linguriţă de sirop de arţar sau de sirop de agave.

La gustare, bea o cană de ceai de cozi de cireşe şi mănâncă un morcov crud.

La prânz, bea mai întâi un pahar cu apă rece. Mănâncă apoi o salată de legume crude, un bol mic de cireşe şi o cană de ceai de cozi de cireşe.

La gustarea de după-amiază bea o cană de ceai de cozi de cireşe şi mănâncă un bol mic cu cireşe.

La cină, bea mai întâi un pahar cu apă rece, apoi mănâncă o porţie de legume fierte condimentate cu puţină sare, piper şi ulei de măsline, bea o cană de ceai de cozi de cireşe şi mănâncă un bol de cireşe.

Este important de ştiut că se realizează timp de doar 3 zile şi puteţi mânca doar fructe şi legume în cazul ei. Un alt sfat util de care trebuie să ţineţi cont în timpul dietei este să consumaţi doi litri de apă zilnic.

O altă varianta a dietei cu cireşe este să consumi 300 de grame de cireşe până la prânz, timp în care nu mănânci nimic altceva. Prânzul şi cina vor consta în mâncăruri uşoare, iar în această perioada evită grăsimile animale, zahărul rafinat sau alcoolul.

Important de ştiut este faptul că dieta, fiind una foarte restrictivă, nu trebuie ţinută mai mult de cinci zile şi ideal ar fi că înainte de începerea ei să consulţi medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.