kelemen

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a susținut marți că proiectul de buget propus de Guvernul Cioloș este „mai mult convingător, decât neconvingător, cu mici nemulțumiri”.

„Eu am văzut câteva schimbări importante (…) Este un lucru foarte bun că pentru Educație au mărit bugetul, dar eu cred că putea Dacian Cioloș să facă un pas mai mare, putea să spună că ‘sunt primul prim-ministru care dă 6% pentru Educație’, după care nimeni nu ar fi avut posibilitatea să reducă bugetul Educației (…) Poate că aici era loc de un pas mai hotărât, dar vom vedea când iese bugetul de la Guvern, mâine după-masă, vom vedea care este forma cu care vine în Parlament. Noi, ce am văzut până la această dată, este mai mult convingător, decât neconvingător, cu mici nemulțumiri”, a declarat Kelemen Hunor, într-un interviu acordat marți la Adevărul Live.

Președintele UDMR a mai precizat că trecerea bugetului va fi primul test pe care îl va da guvernul Cioloș și a opinat că „nu va avea probleme, pentru că nu aveau prea multe posibilități”.

Kelemen Hunor a afirmat, totodată, că Guvernul Cioloș „nu va reuși într-un an de zile să facă minuni și reforme substanțiale”, dar „poate deschide un drum” și a reafirmat faptul că formațiunea politică pe care o conduce va discuta și va susține punctual proiectele propuse de acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.