dacian cioloș premierul Ro

Dacian Cioloş a declarat, vineri, că nu va exista un impact imediat asupra drepturilor pe care le au românii care muncesc în Marea Britanie şi că nu va exista un impact semnificativ, pe termen scurt, asupra economiei.

„Am luat notă cu regret de rezultatul referendumului derulat în Marea Britanie, însă e opţiunea cetăţenilor britanici pe care o respectăm. Însă, vreau să spun că mesajul care a ieşit din discuţia pe care am avut-o(…) este că România doreşte să-şi continue drumul european, calea europeană şi să fie un actor proactiv al procesului de evoluţie a UE care cu siguranţă se va înregistra după această decizie a Marii Britanii. Vreau să spun că din prima analiză pe care am făcut-o, nu va exista un impact economic imediat, semnificativ, asupra economiei României în urma acestei decizii”, a afirmat Dacian Cioloş la începutul declaraţiei de presă pe care a făcut-o vineri, la Palatul Victoria.

Premierul a susținut că românii care se află în Marea Britanie nu vor afectaţi în perioada imediat următoare în ceea ce priveşte drepturile pe care le au.

„Un alt mesaj pe care vreau să-l transmit mai ales cetăţenilor români care locuiesc şi lucrează în Marea Britanie, nu va exista un impact imediat asupra drepturilor pe care le au, sigur, şi a obligaţiilor pe care ei le au acolo în calitate de cetăţeni români, deci de cetăţeni europeni”, a mai precizat prim-ministrul Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.