Nicușor Dan, liderul USR, a susținut o conferință de presă în care a anunțat sloganul de campanie al formațiunii și că se alătură platformei premierului „România100”.

„Uniunea Salvați România susține platforma România100, lansată de premierul Dacian Cioloş. Am regăsit în această platformă foarte multe dintre principiile pe care le-am propus și noi în programul USR.

În zilele următoare îi vom înainta premierului o serie de completări pe care USR dorește să le aducă platformei #România100. Ne dorim ca această platformă să stea la baza viitorului program de guvernare al României.

Așa cum am spus în repetate rânduri, USR are încredere în premierul Cioloș. După alegerile de pe 11 decembrie, în măsura în care acesta va fi desemnat, USR îl va susține pe Dacian Cioloș pentru un nou mandat de prim-ministru. Dacian Cioloș a arătat că România poate fi guvernată și altfel – transparent, onest și cu foarte mult bun simț. Noi vrem ca această guvernare să continue”, transmite USR.

De asemenea, Nicușor Dan a mai precizat că Vlad Alexandrescu, fost ministru al Culturii în guvernul Cioloș, va candida la alegerile parlamentare pe listele USR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.