o2-arena

O scenă muzicală de excepție îmbunătățește extrem de mult reprezentațiile live. Înăuntru, afară sau pe apă, aceste locuri fac ca și cei mai slabi performeri să sune decent. Află care sunt cele mai tari scene muzicale din lume.

Castelul Slane din Irlanda

slane1

Castelul Slane este cea mai mare scenă în aer liber din Irlanda, chiar încă din zilele de glorie ale perioadei ”flower power”, din anul 1981.
Situat de-a lungul râului Boyne, la o ora distanță de Dublin, terenul pe care se află castelul servește drept amfiteatru natural pentru aproximativ 80.000 de spectatori fideli.
Potențialul său de a atrage mulțimi considerabile de oameni atrage nume mari din lumea muzicală, iar acustica este de o calitate foarte bună.

Tresor din Berlin

berlin

Fostul imperiu al muzicii tehno, Tresor, acest buncar cu o suprafață de aproximativ 23.000 metri pătrați, este noua atracție a Berlinului în materie de muzică underground.
Prezent cândva pe scena muzicii electronice din Berlinul de Est, clubul Tresor se laudă acum cu reprezentații ale unor DJ renumiti în întreaga lume.

Red Rocks din Colorado

redrocks2

Red Rocks nu este numai un parc incredibil, dar și un amfiteatru natural care găzduiește reprezentații ale unor nume aparținând tuturor genurilor, de la Flaming Lips până la Kenny Chesney. Această scenă din Colorado este amplasată între două stânci înalte de 91 de metri și care îți vor răsfăța urechile cu o acustică extrem de vibrantă. Peisajul și sunetul fac din Red Rocks un candidat de prim rang la realizarea momentelor live.

Festhalle din Frankfurt

festhalle

Festhalles (sălile de concerte) sunt răspândite în întreaga țară, dar cea din Frankfurt găzduiește cele mai tari festivaluri din Germania. Când această sală a fost construită, acum mai bine de un secol, avea cea mai mare cupolă din lume, iar acum tavanul din sticlă continuă să reprezinte atracția principală. Regulile de securitate aici nu sunt foarte stricte în ce privește mâncarea și băutura, așa ca poți veni cu provizii de acasă.

A38 din Budapesta

a38

A38 este o ambarcațiune veche care transporta pe vremuri cărbune. Iubitorii de muzică vor intra într-o atmosferă de neuitat, timp de șapte nopți pe săptămână, pe puntea inferioară a acesteia.

Opera House din Sydney

opera-house1

Această construcție arhitectonică este realmente remarcabilă. Aici cânta oricine – de la Pussycat Dolls până la cei care se cred un al doilea Mozart.
Opera House satisface o varietate mare de gusturi în materie de muzică, fiind locul unde se desfășoară nenumărate reprezentații și evenimente.

Club Paradiso din Amsterdam

paradiso

Fostă biserică, Clubul Paradiso reunește acum trei scene solide ale contraculturii și este tărâmul promis pentru artiști precum Arcade Fire și TV on the Radio.

O2 Arena din Londra

o2

O2 Arena este ruda britanică a Grădinii Madison Square, aici putând încăpea 20.000 de oameni. O2 este în prezent cea mai populară scenă muzicală din lume, unde au performat dive precum Britney, Rihanna si Katy Perry.

Dalhalla din Suedia

dalhalla1

Verile în Suedia pot fi însoțite de sunetele de la amfiteatrul Dalhalla. Dalhalla este echivalentul scandinav al Muntelui Olimp. Este un loc alcătuit în întregime din stânci, unde mulțimea este separată de scenă printr-un șanț plin cu apă.

Blue Frog din Mumbai

blue-frog

Cândva dominată de franchiza Hard Rock Café, scena muzicii live din Mumbai atinge noi culmi cu Blue Frog. Prinde câteva reprezentații indiene autentice sau participă la un show care are pe afiș nume mari gen Armin van Buuren sau Infected Mushroom.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.