Bon-Jovi

Primele concerte în China ale lui Bon Jovi, care trebuiau să se desfășoare în luna septembrie, au fost anulate din motive încă necunoscute, a anunțat compania care se ocupă de promovarea turneului, informează UPI.com.

Jon Bon Jovi și trupa sa trebuiau să susțină concertele în perioada 14-17 septembrie în Shanghai și la Beijing. Anularea concertelor ar putea avea legătură cu simpatiile politice din trecut ale membrilor trupei, ceea ce ar fi deranjat acum Ministerul chinez al Culturii.

O sursă apropiată grupului a declarat pentru cotidianul american Washington Post că prezența unor cadre cu Piața Tianamen, în videoclipul din 2009 al piesei „We Weren’t Born to Follow”, precum și o reprezentație a trupei în care au folosit un portret al liderului tibetan Dalai Lama ar fi deranjat administrația de la Beijing.

Despre Dalai Lama, liderii chinezi susţin că este „un lup îmbrăcat în haine de călugăr”.

Bon Jovi înregistrase în dialectul clasic mandarin melodia „The Moon Represents My Heart” tocmai pentru a marca desfășurarea turneului în China.

Bon Jovi și trupa sa vor începe la 11 septembrie turneul Bon Jovi Live!, prima reprezentație fiind susținută în capitala Indoneziei, Jakarta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.