thewho

Grupul britanic The Who va relua în luna februarie turneul de adio întrerupt la începutul lui septembrie din cauza îmbolnăvirii cântărețului Roger Daltrey. Turneul urmează să ia sfârșit în luna mai a anului viitor, la Las Vegas, conform 7sur7.be.

 „Mă refac și mă simt mult mai bine”, a anunțat Daltrey, în vârstă de 71 de ani, citat într-un comunicat în care sunt anunțate noile date ale concertelor din cadrul turneului care marchează a 50-a aniversare a grupului.

The Who are un spectacol prevăzut în 27 februarie la Detroit (Michigan), urmând apoi să traverseze Statele Unite și Canada.

Ultimul concert al The Who, de numele căruia au rămas legate adevărate hituri ale epocii lor, ca „My Generation”, este programat în 29 mai la cazinoul Caesars Palace din Las Vegas (Nevada).

the who

Britanicii prevăzuseră inițial să își încheie turneul în 31 decembrie, la Oakland (California). Însă, după Abu Dhabi, Europa și câteva spectacole pe continentul american, sfârșitul turneului a fost suspendat când Roger Daltrey s-a îmbolnăvit de meningită virală.

who

Cântărețul și legendarul chitarist al formației, Pete Townshend, au anunțat că acest turneu va fi ultimul la această scară, chiar dacă nu exclud să dea ocazional alte concerte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.