robin

Susan Schneider Williams, văduva regretatului Robin Williams, a ajuns la o înțelegere cu ceilalți moștenitori, cei trei copii ai actorului, în disputa privind averea fostului actor, potrivit UPI.com.

În centrul disputei legale privind averea lui Robin Williams sunt chestiunile legate de suma de bani care trebuie să-i revină soției fostului actor pentru a întreține casa și modalitatea de împărțire a colecției de biciclete, a ceasurilor, a distincțiilor și a fotografiilor de familie. Prevederile acordului sunt confidențiale.

„Chiar dacă este greu de apreciat această înțelegere ca fiind o reușit, (…), sunt pe deplin recunoscătoare judecătorului pentru că a sprijinit rezolvarea acestor probleme”, a precizat Susan Schneider Williams într-o declarație pentru revista People.

RobinWilliams-Wife_3003219k

„Acum pot să trăiesc liniștită știind că dorințele soțului meu au fost respectate”, a mai susținut aceasta în declarația menționată.

Jim Wagstaffe, avocatul lui Susan Williams, a spus că aceasta va rămâne în locuinţa din golful oraşului San Francisco pe care o împărţea cu Robin Williams şi va primi o pensie alimentară pe viaţă. Conform avocatului, Susan poate păstra lucrurile cu valoare emoțională pe care le-a cerut, precum cadourile de nuntă, anumite elemente vestimentare, un ceas pe care fostul actor obișnuia să îl poarte și o bicicletă pe care cei doi au cumpărat-o în timpul lunii de miere.

Cei trei copii ai lui Robin Williams (Zachary — 32 de ani, Zelda — 26 de ani și Cody — 24 de ani) vor primi majoritatea lucrurilor pe care le-au cerut. Printre acestea se numără o colecție de peste 50 de biciclete, peste 85 de ceasuri, precum și alte câteva mii de obiecte care au aparținut regretatului actor, între acestea figurând distincțiile și premiile care i-au recunoscut meritele în lumea filmului.

Din cele peste 100 de milioane de dolari Susan Schneider Williams va primi o parte din această sumă care-i va permite să locuiască în continuare în proprietatea în care a trăit alături de Robin Williams.

În februarie anul acesta, Susan Schneider Williams i-a dat în judecată pe Zachary Pym, în vârstă de 31 de ani, Zelda Rae, în vârstă de 25 de ani, şi pe Cody Alan, în vârstă de 23 de ani, plângându-se instanţei de dispariţia din casa pe care o împărţea cu Robin Williams a unor obiecte despre care femeia spunea că i s-ar cuveni. Susan Schneider Williams susţinea că în casă ar fi pătruns cineva, la puţin timp după moartea actorului şi ar fi luat obiectele.

Actorul Robin Williams s-a sinucis la 11 august 2014, la vârsta de 63 de ani. Graficiana Susan Schneider Williams a fost cea de-a treia soție a actorului, cei doi căsătorindu-se în 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.