Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni, joi, cu o delegaţie a Băncii Mondiale, condusă de directorul executiv al instituţiei, Frank Heemskerk, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Potrivit Administrației Prezidențiale, preşedintele Klaus Iohannis va primi delegaţia Băncii Mondiale joi, la ora 16.00, la Palatul Cotroceni.

Delegația este condusă de directorul executiv Frank Heemskerk.

Premierul Victor Ponta afirma, miercuri, că România nu are nevoie să împrumute bani de la Fondul Monetar Internațional sau de la Comisia Europeană, însă a apreciat că acordurile cu instituțiile financiare internaționale sunt un lucru bun.

„Anul acesta terminăm de achitat împrumutul şi nu mai avem absolut niciun dolar datorie la FMI. Am plătit cu greu ceea ce s-a împrumutat şi s-a cheltuit (mai degrabă prost) în 2010-2011! România nu are nevoie de bani de la FMI şi Comisia Europeană, dar acordurile de tip preventiv cu instituţiile internaţionale sunt un lucru bun într-o perioadă frământată pentru regiune şi pentru Europa.”, a scris premierul Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Acordul României cu Fondul Monetar Internațional, Comisia Europeană și Banca Mondială expiră la finalul acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.