Un nou trailer pentru „Star Wars – The Force Awakens”, lansat cu o lună înainte de premiera mondială. Biletele pot fi achiziționate în avans

0

Star-Wars-The-Force-Awakens

Noul trailer „Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, lansat luni, a devenit principalul subiect de discuţii pe Twitter şi a generat o veritabilă frenezie în rândul fanilor francizei „Star Wars”, care au blocat – prin numărul uriaş de accesări – un site ce vinde bilete în precomandă la acest lungmetraj.

Trailerul acestui film are o durată de două minute şi jumătate şi a fost prezentat în premieră în pauza unui meci de fotbal american difuzat de postul ESPN, generând ulterior peste 17.000 de mesaje pe minut pe platforma de microblogging Twitter, conform Reuters. Trailerul a fost vizualizat pe YouTube de peste 220.000 de ori în primele 20 de minute după lansare.

Biletele pentru filmul „Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”, ce va fi lansat pe 18 decembrie în Statele Unite, au fost puse în vânzare în sistem de precomandă simultan cu difuzarea trailerului, pe site-ul Fandango, care a fost blocat temporar din cauza numărului uriaş de accesări.

Trailerul noului film, regizat de cineastul J. J. Abrams, oferă spectatorilor câteva informaţii preţioase despre direcţiile principale ce vor fi abordate în film şi despre provocările cărora vor trebui să le facă faţă personajele principale.

Trailerul, în care apar „veterani” ai francizei „Star Wars”, precum Harrison Ford şi Carrie Fisher, alături de o serie de personaje noi, debutează cu o imagine ce o prezintă pe Rey (Daisy Ridley), presupusa fiică a prinţesei Leia (Carrie Fisher) şi a lui Han Solo (Harrison Ford).

star wars

Carrie Fisher apare în trailer în rolul prinţesei Leia, cu coafura ei celebră, şi este îmbrăţişată de Han Solo. O absenţă notabilă este Mark Hamill, care îşi reia în film rolul Luke Skywalker, dar acest personaj nu apare în trailer.

În trailer apar şi alte personaje esenţiale pentru intriga peliculei, precum Finn (John Boyega), Kylo Ren (Adam Driver) şi Darth Vader.

Până la acest trailer, fanii francizei „Star Wars” au putut viziona doar două astfel de filme de tip trailer – un clip de 88 de secunde, publicat în noiembrie, şi un clip de 2 minute, difuzat în aprilie, în care au apărut Han Solo şi Chewbacca.

Noul film din seria „Star Wars” ar putea obţine încasări de peste 100 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord şi încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit estimărilor formulate de compania de cercetări de piaţă Rentrak.

Filmul „Star Wars: The Force Awakens”, al şaptelea din această serie cinematografică, va fi lansat în Marea Britanie pe 17 decembrie, cu o zi mai devreme decât lansarea din Statele Unite a peliculei.

„Star Wars” a devenit un veritabil fenomen cultural, iar personaje precum Luke Skywalker, Prinţesa Leia şi Darth Vader şi fraze precum „May the force be with you” au intrat în cultura populară mondială.

Franciza „Star Wars”, creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here