Animația „Kung Fu Panda 3”, pe primul loc în box office-ul nord-american

0

kung_fu_panda_3_2016

Animaţia „Kung Fu Panda 3” s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, în weekendul premierei sale, având încasări de 41 de milioane de dolari, de vineri până duminică, potrivit Reuters.

Aventurile din această franciză continuă în „Kung Fu Panda 3”, o peliculă în regia lui Jennifer Yuh şi cu Jack Black, Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan şi Lucy Liu în distribuţie.

Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american s-a situat filmul „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass/ The Revenant”, în regia lui Alejandro Gonzalez Inarritu, cu încasări de 12,4 milioane de dolari.

Locul al treilea în box office-ul nord-american a fost ocupat de lungmetrajul „Star Wars: Trezirea Forţei”, cel mai recent film din seria „Războiul stelelor”, cu încasări de 10,8 milioane de dolari.

Pe poziţia a patra în clasament s-a situat premiera „Furtună Extremă/ The Finest Hours”, în regia lui Craig Gillespie, care a avut încasări de 10,3 milioane de dolari, de vineri până duminică, în cinematografele nord-americane.

Pe de altă parte, comedia „Un poliţist şi trei sferturi!/ Ride Along 2”, regizată de Tim Story, a avut încasări de 8,4 milioane de dolari, în al treilea weekend de la premiera în cinematografele nord-americane.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here