ponta-si-klaus

Premierul Victor Ponta a declarat luni la un post de televiziune că relațiile pe care le are cu președintele României, Klaus Iohannis, nu funcționează așa trebuie și așa cum și-ar dori.

„Nu funcționează așa cum trebuie și cum mi-aș dori. (…) N-am chestiuni personale, nu gândesc cu ficatul, cum se spune. Îmi fac treaba, îi pun președintelui la dispoziție ceea ce poate pune la dispoziție Guvernul. Ne batem împreună cât putem pentru interesele României”, a precizat Victor Ponta la Antena 3.

Pe de altă parte, prim-ministrul a subliniat că președintele Klaud Iohannis greșește că vorbește public de dosarul pe care el îl are în justiție.

„Treaba președintelui nu sunt dosarele și, dacă vorbește despre dosare, nu înseamnă că are vreo legătură cu dosarele. Cred că greșește în primul rând și poate că influențează justiția”, a menționat Ponta.

Totodată, premierul a vorbit de declarațiile publice ale lui Iohannis cu privire la moțiunea de cenzură depusă de PNL.

„Problema este că președintele României, din momentul în care este ales, trebuie să fie președinte al României, și al dumneavoastră, și al meu, și al altcuiva. Nu poți să rămâi doar președintele unui partid, pentru că am văzut la Traian Băsescu ce înseamnă asta și a fost rău”, a adăugat Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.