iubire si prietenie

Fostul șef al statului Traian Băsescu a comentat vineri, la sediul PMP, declarațiile fostului prefect de Teleorman Teodor Nițulescu, care a susţinut la o emisiune de la Realitatea TV că Liviu Dragnea a sponsorizat campania lui Traian Băsescu.

„Mărturisesc că am sunat şi la trezorierul fostului PDL şi la Vasile Blaga. Mi-au infirmat categoric. Caracterul lui Dragnea e unul de om dispus să mintă ca să-i fie lui bine. Când a plecat de la PD, a făcut-o ca să-şi rezolve nu ştiu ce probleme economice. Dacă ar avea partidul pe mâna, l-ar vinde ca să-i fie lui bine”, a spus Traian Băsescu, după care a relatat alte întâmplări cu liderul PSD.

„Într-un an eram în opoziţie cu PSD şi Dragnea, cu stilul lui usuros – deşi am avut o oarecare simpatie pentru el când era în PD -, a venit să-mi dea un cadou, o corăbioară adusă din Brazilia. Când eram în opoziţie cu PSD-ul, Dragnea îşi făcea drumuri pe la mine. Soţia, aflând de unde e, l-a luat şi l-a aruncat”, a povestit fostul preşedinte.

„Dacă spunea PSD-ului (despre sponsorizarea din campania lui Băsescu), îl strângeau de gât. El a purtat ghinon tuturor. Cum i-a sacrificat pe Geoană, pe Ponta. El s-a băgat peste tot unde credea că este bine. Caracterul lui este mizerabil, dar ăsta e Dragnea. (…) Nu vorbesc pentru că vreau să nu fie ales Dragnea. Mă îngrijorează pentru că PSD e cel mai mare partid, e reprezentativ pentru România şi să pui un om de teapa lui Dragnea… Este un om pe care să-l ţii departe de tine”, a mai afirmat Traian Băsescu.

Despre discuţia cu Vasile Blaga, fostul preşedinte a declarat: „L-am sunat când am văzut în presă… Vasile era pe la Vaslui şi l-am sunat să-l întreb dacă ştie ceva despre o eventuală sponsorizare de la Dragnea. Sigur că l-a luat râsul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.