Traian Băsescu, fostul președinte al României, a anunțat că are obligația morală de a candida pe listele PMP la alegerile parlamentare.

„Ca preşedinte de partid am obligaţia să iau steagul partidului în mână la alegerile legislative şi să candidez. Asta este obligaţia morală a unui preşedinte de partid. Trebuie văzut, însă, dacă acest lucru ajută partidul sau nu. Acest lucru îl vom şti în a doua parte a lunii octombrie. Vom face un studiu sociologic. Este bine să ştim şi ştiinţific nu numai prin instinct sau prin obligaţia morală a unui preşedinte de partid să îşi conducă partidul în bătălie”, a transmis fostul președinte.

Traian Băsescu a mai precizat că a sfătuit-o pe Elena Udrea să nu participe la alegerile din acest an, deoarece riscă prea mult.

„I-am adus aminte de tratamentul de care a avut parte în campania electorală, i-au apărut poze, i-a fost arestat soţul, putea fi arestat mai înainte, după, dar a trebuit în campanie. Deci, am prevenit-o că îşi asumă riscuri suplimentare dacă va candida”, a spus Traian Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.