maxresdefault

Teodor Atanasiu, prim-vicepreședintele PNL, a declarat că liberalii vor cere PSD să amâne unele măsuri de relansare fiscală pentru ca efectele celor adoptate să se observe la nivel economic.

„Noi o să venim cu calculele în faţa colegilor parlamentari şi o să discutăm cu ei care sunt măsurile care pot intra imediat de la 1 ianuarie şi care vor trebui amânate şi cu cât timp vor trebui amânate, astfel încât măsura să fie sustenabilă, pentru că datorită faptului că Guvernul Ponta nu a luat toate măsurile de restructurare a pierderilor din economia românească sau a cheltuielilor inutile din economia românească, nu pot fi aplicate toate de la 1 ianuarie”, a declarat Teodor Atanasiu pentru RFI.

Liberalul a mai precizat că „noi (PNL) nu ţinem neapărat să fie cum spunem noi TVA. Poate fi oricare din celelalte măsuri amânată sau renunţat temporar la ea, astfel încât să-şi facă efectul celelalte măsuri, să vedem că ajungem să colectăm mai mult pe creşterea bazei de impozitare şi să putem folosi toate măsurile de relaxare fiscală în final”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.