Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut, joi, că liderul PSD, Liviu Dragnea, este cel mai potrivit om pentru a prelua poziția de prim-ministru după alegerile din decembrie.

„Din punctul meu de vedere, românii au văzut că noi suntem oameni serioși, că noi facem lucruri serioase, stabile și bune, corecte și guvernarea cu votul românilor va fi una PSD-ALDE și dacă va dori și UMDR să ni se alăture, vom avea cu siguranță discuții în acest sens, nu ar fi rău din punctul meu de vedere să arătăm această deschidere. Iar cel mai potrivit om pentru a prelua această poziție importantă, de prim-ministru, este președintele PSD, domnul Liviu Dragnea. Este punctul meu de vedere, nu am avut încă o dezbatere într-un for superior al partidului pe acest subiect, dar cred că îmi pot permite să am și eu o opinie”, a declarat Gabriela Firea, înaintea reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD de la Murighiol.

Social-democrații se întâlnesc astăzi la Murighiol, în Delta Dunării, pentru a discuta despre campania electorală.

La reuniunea liderilor PSD din Delta Dunării s-ar putea discuta și despre o derogare de la codul de etică în cazul lui Victor Ponta. Fostul premier are nevoie de această derogare pentru a putea candida la parlamentare, având în vedere că este cercetat sub control judiciar pentru folosirea influenței și spălare de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.