Screen-Shot-2015-09-01-at-3.26.39-PM

Serviciul de turism al Australiei a lansat un nou serviciu pentru turiştii amatori de „selfie-uri” care ameniţă să ducă la dispariţia selfie stick-ului.

Serviciul de turism al Australiei a lansat recent  un serviciu de selfie inedit, ca parte a unei campanii menită să atragă turiştii, informează CNN.

Conform CNN, aplicaţia australienilor se numeşte Giga Selfie şi ameninţă să ducă la dispariţia popularului selfie stick.

biggestselfies

Cum funcţionează:

Utilizatorul downloadează aplicaţia Giga Selfie pe telefonul mobil, după care trebuie să caute nişte platforme speciale, amplasate în diverse zone turistice.

În apropierea acestor platforme speciale e amplasat un aparat foto profesional, a cărui menire e de a suprinde fotografii panoramice şi care e activat de aplicaţia dedicată.

Obiectivul camerei foto panoramice e de 100 de ori mai puternic decât cel al unui aparat foto obişnuit şi poate face doar 10 cadre-gigant într-o oră.

În final, aplicaţia suprapune fotografia făcută de utilizator cu cea făcută de aparatul foto şi le transformă într-un filmuleţ, pe care utilizatorul îl primeşte pe mail şi care începe cu un cadru close-up, după care se extinde, dezvăluind treptat peisajul din jur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.