Rowan-Atkinson-Net-Worth

Rowan Atkinson, actorul britanic care l-a interpretat pe excentricul Mr. Bean, duce o viaţă liniştită în spatele camerelor de filmat.

Până în iarna anului trecut, actorul a fost căsătorit cu make-up artistul Sunetra Sastry, cu care are doi copii: Benjamin, care îi seamănă leit, şi Lily, care îi calcă pe urme în domeniul actoriei. În prezent, el are o relaţie cu o actriţă de comedie, Louise Ford, în vârstă de 31 de ani.

Rowan Atkinson deţine trei proprietăţi în Marea Britanie. Una dintre ele este situată în Oundle, Northamptonshire, cea de-a doua în Ipsden, Oxfordshire, iar cea de-a treia într-o localitate din apropierea Londrei.

Cel mai important hobby al său îl reprezintă automobilele. A scris pentru revista engleză Car și deține vehicule de curse.

Atkinson a studiat inginerie electrică la Universitatea din Newcastle iar apoi la Oxford (Queen’s College), începându-și cariera de actor de comedie la Edinburgh Festival Fringe.

hepta-231433son

article-2044378-0e300fb800000578-483-634x784mr-bean-s-house-07mr-bean-s-house-01mr-bean-s-house-09mr-bean-s-house-08mr-bean-s-house-02mr-bean-s-house-03

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.