romgaz

Romgaz ar putea sista livrarea gazelor naturale către Electrocentrale București începând cu data de 16 octombrie, în condițiile în care aceasta nu va prezenta, până la data de 15 octombrie, un program ferm de achitare a datoriilor restante înregistrate față de producătorul de gaze.

Conform unui comunicat al Romgaz, contractul de livrare gaze naturale cu societatea comercială Electrocentrale București va fi prelungit până la data de 15 octombrie 2015.

„În data de 24 septembrie 2015, Consiliul de Administrație al Societății Naționale de Gaze Naturale ‘Romgaz’ — SA a aprobat prelungirea contractului de livrare gaze naturale cu societatea comercială Electrocentrale București SA până la data de 15 octombrie 2015 cu mențiunea clară că ‘o posibilă continuare a relațiilor contractuale după data de 15 octombrie 2015 se va putea realiza numai în condițiile în care SC Electrocentrale București SA va prezenta, până la data de 15 octombrie 2015, un program ferm de stingere a datoriilor restante înregistrate față de SNGN ROMGAZ — SA’. În situația nedorită, în care SC Electrocentrale București SA nu prezintă programul mai sus menționat, compania Romgaz se vede nevoită să sisteze livrarea gazelor naturale către aceasta, începând cu data de 16 octombrie 2015”, se precizează într-un comunicat al Romgaz.

Romgaz este cel mai mare producător și principalul furnizor de gaze naturale din România.  Începând cu anul 2013, Romgaz și-a extins domeniul de activitate prin asimilarea centralei termoelectrice de la Iernut, devenind astfel producător și furnizor de energie electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.