Metrorex

Metrorex prelungește cu două ore programul de circulație a trenurilor de metrou pentru a veni în sprijinul bucureștenilor care vor asista la meciul de fotbal dintre Naționala României și cea a Finlandei.

„Ministerul Transporturilor și Metrorex vin în sprijinul publicului participant la meciul de fotbal dintre echipa națională a României și cea a Finlandei, care se va desfășura pe stadionul Arena Națională și anunță că joi, 8 octombrie 2015, trenurile de metrou vor circula după un program prelungit cu două ore”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Conform comunicatului Metrorex, ultimele trenuri de metrou vor pleca de la stațiile capăt de magistrala la ora 00:45 pe liniile M1, M2, M3 și M4. Intervalul de circulație va fi de aproximativ 10 — 12 minute.

Meciul de fotbal dintre echipele reprezentative ale României și Finlandei se va disputa joi, 8 octombrie, pe stadionul Arena Națională din Capitală, începând cu ora 21:45, a anunțat Jandarmeria Capitalei. Meciul dintre naționalele României și Finlandei se va disputa cu spectatori, a anunțat FRF, după ce UEFA hotărâse inițial să aibă loc cu porțile închise.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.