c2-03

Radu Cristescu de la partidul PMP, invitat într-o emisiune la România Tv, a dezvăluit unde se află acum președintele României. ”Klaus Iohannis e la Miami”, a spus acesta. 

Un site de știri scria luni că președintele Klaus Iohannis se află în vacanță în străinatate. Informația prezentată se baza pe surse neoficiale. De câteva săptămâni nimeni nu mai știe unde este Klaus Iohannis, șeful statului neavând nicio apariție publică.

Mai mult, într-un articol recent, Ion Cristoiu afirma că este pentru prima dată în ultimii 25 de ani când un președinte dispare și nimeni nu mai ştie nimic de el.

”Știu sigur că vineri la prânz dl Klaus Iohannis rupe ușa Cotrocenilor, deci el nu stă, nu l-ar găsi nici dacă începe un război atomic vinerea după-amiază, pentru că el consideră că weekendul lui de bugetar trebuie respectat cu sfințenie. De ce face asta? Pentru că el știe ca nu trebuie să rezolve el anumite chestiuni, le rezolva băieții, sistemul. N-am pomenit în cei 25 de ani ca un președinte să dispară pur și simplu, să nu mai știi nimic de el, adică nu a fost la Ziua Marinei, nu apare. Ați verificat poate nu mai trăiește, să mă ierte dl Klaus Iohannis dar nu există așa ceva, președintele României este obligat să dea un semn că există, e acolo, că a mai facut ceva, ori e un semn că el nu există.”, a declarat Ion Cristoiu.

”E pentru prima dată după 25 de ani când un președinte dispare. Poate el nu mai trăiește. Asta dovedește că el nu mai există. Nimeni nu l-a mai văzut în ultimele săptămâni. Nu el a câștigat alegerile. El era un prapure plimbat prin București de Servicii. El crede că el le-a câștigat. El crede că va sta 10 ani la Cotroceni. A participat la 2 așa-zise confruntări care erau aranjate. Are noroc că e Victor Ponta premier și își poate permite. O să vedem peste un an cum merge această strategie.”, a adăugat Cristoiu.

2 COMENTARII

    • Are in schimb pagina pe fb unde se dau de ceasul mortii sustinatorii sai pe motivatiile unei noiembriade electronice! Desi el a spus-o imediat dupa instalarea la Cotroceni ca nu tot ceea ce i-au dictat sustinandul diasporeyii:„Mama daca il voteyi pe Ponta nu mai veyi un Euro de la mine„!!!??? Cu alte cuvinte a aruncat peste bord peste jumatate din promisiunile electorale! Precum Bill Clinton ce dupa ce vorbi pentru al doilea mondial printr-un discurs de stanga-admitea ca el se va ocupa si de problematica clasei muncitoare!!!???Haidade…presedintii,regi/regine etc executa comenyile ocultelor,oligarhiilor bancare si politico-militare !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.