xenaba

Xena și Gabrielle s-au reunit pentru un selfie, la câțiva ani de la încheierea filmărilor serialului de mare succes ”Xena, prințesa războinică”.

Cele doua actrițe, Lucy Lawless și Renne Connor, au ținut legătura una cu cealaltă și după încheierea popularului serial. Ele au rămas chiar bune prietene.

Recent, Lucy Lawless le-a făcut o surpriză fanilor ei de pe Instagram, unde a postat fotografia de tip selfie, în care apare alături de cea care a jucat-o pe Gabrielle, partenera ei de aventuri din serial.

După ce acum o săptămână a apărut zvonul conform căruia Xena ar putea fi readus pe micile ecrane, actrita a ținut să dezmintă această informație pe rețeaua de socializare Twitter.

„Din păcate, prieteni, zvonurile despre un nou serial Xena sunt false. Mi-ar plăcea să se întâmple asta într-o zi, dar încă rămâne la stadiul de dorință”, a scris aceasta pe Twitter.

La 1.82 m înălțime, Lucy parcă a fost destinată să joace rolul de luptătoare. Născută în 1968, Lucille Francis Ryan, a fost prințesă războinică timp de 134 de episoade, din 1995 și până în 2001. Actrița a devenit emblematică pentru rolul Xenei.

Serialul creat de Robert Tapert a fost conceput ca spin-off dupa Hercules. A avut un real succes, reușind să strângă mulți fani într-un timp foarte scurt.

Serialul a apărut în revista TV Guide pe locul 9 în „25 Top Cult Shows Ever”, iar coloana sonoră din intro a primit 7 nominalizări la Emmy.

Sezonul doi a fost poate cel mai urmărit din SUA: aproximativ 7.8 milioane de telespectatori se uitau la serial între anii 1996 și 1997.

Fotografia cu cele două eroine a fost apreciată și comentată de foarte mulți fani.

xenaaa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.