Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii, a declarat într-un interviu pentru HotNews.ro că a avut discuții cu USR și că în două săptămâni va anunța dacă se va înscrie în partidul lui Nicușor Dan sau va rămâne în Guvern.

„Trebuie să recunosc că am avut discuții cu USR, mi s-a propus să mă alătur echipei și recunosc că e tentant. Pentru că USR e acum un partid care vine cu oameni complet nepătați din perspectivă etică, morală, de corupție și care au o agendă progresista.

Pe de altă parte, în această perioadă s-au anunțat greve din mai multe zone. Există cel puțin două elemente dificil de gestionat: legea salarizării unitare, pe care aș vrea să o împing mai departe, și salariul minim-o problemă trata pe ultima sută de metri anul trecut, fostul guvern nu-și asumase nimic și ne-am trezit că în până pe 31 decembrie trebuie să adoptăm un nivel-acum avem în derulare elemente de studii de impact și aș vrea să vedem că anul asta nu se mai întâmplă iar negocierea de pe ultima sută de metri.

Deci, în esența, din cauza acestor elemente, greve și cele două evenimente, am o dificultate în a concepe plecarea mea acum. Dar probabil că în urm două săptămâni aceste lucruri se vor clarifica. Pe de o parte, dacă există vreo cale pentru mine să cred că e realist că prin ceva ce pot face să preintimpin grevele, ceea ce nu cred că e posibil pentru că păr să aibă un substrat politic și electoral”, a declarat Ministrul Muncii, potrivit HotNews.ro.

Potrivit surselor noastre, Nicușor Dan a negociat cu mai mulți tehnocrați din Guvernul Cioloș, însă până acum nu avem nici o confirmare oficială pentru alegerile parlamentare.

Citește intervul cu Ministrul Muncii pe HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.