Dezvaluiri-zguduitoare-despre-moartea-Printesei-Diana--Ce-implicare-are-Regina-Elisabeta-

Prințesa Diana s-a stins la vârsta de 36 de ani într-un tragic accident de mașină în 1997. Deși nu a avut niciodată o relație bună cu regina Elisabeta a II-a, se pare că moartea Dianei nu a afectat-o aproape deloc pe Regina Mamă.

Ingrid Seward, biografa familiei regale, dezvăluie în ultima sa lucrare că suverana britanică a avut o reacție ciudată când a aflat de accidentul Dianei.

”O fi umblat cineva la frâne”, ar fi spus regina Elisabeta a II-a, la 31 august 1997, când a aflat de accidentul de mașină al fostei sale nurori, Diana. La acel moment, nu se știa că Diana murise în accidentul din Paris.

Conform unui martor, Elisabeta a II-a a crezut că a fost vorba de un complot împotriva fostei sale nurori și iubitului ei, Dodi Al-Fayed.

Ziariştii britanici spun că au descoperit ceva uimitor despre relaţia dintre Regina Elisabeta şi Diana, şi anume că regina a încercat să o apropie pe Diana şi să-i cunoască calităţile personale, nu numai pentru ceea ce reprezenta, ca soţie a moştenitorului tronului.

Dar Diana nu a vrut. Diana nu a vrut să ia prânzul cu ”Brenda” – cum e numită regina în revista satirică Private Eye – şi a găsit tot timpul scuze, chiar a inventat prieteni pe care nu-i avea în realitate, numai pentru a evita invitaţiile.

Regina a observat că Diana suferea de anxietate, dar nu ştia de probleme cu bulimia pe care aceasta le-a avut ani la rând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.