laureatul_nobelului_pentru_chimie_stefan_hell_la_rfi_la_liceul_din_timisoara_am_avut_un_profesor_de_fizica_fantastic

Cercetătorul de origine română Stefan Hell, laureat al premiului Nobel pentru chimie pe anul 2014, va fi decorat, în numele Regelui Mihai I, cu Ordinul Coroana României în grad de Comandor, în cadrul unei ceremonii care se va desfăşura vineri, de la ora 19.00, la Palatul Elisabeta din Bucureşti.

Palatul Elisabeta va găzdui vineri o seară în onoarea profesorului Stefan Hell, laureat al premiului Nobel pentru chimie pe anul 2014, informează Biroul de Presă al Regelui Mihai I.

Laureat al premiului Nobel pentru chimie în anul 2014, Stefan Hell va fi decorat, în numele Regelui Mihai I, cu Ordinul Coroana României în grad de Comandor.

Decoraţia regală va fi înmânată de Principesa Moştenitoare Margareta, în cadrul unei ceremonii, care va avea loc în Sala Regilor, la ora 19.00.

Ceremonia de decorare va fi urmată de un dineu, în Sufrageria Mare, oferit în onoarea savantului, în numele Regelui Mihai, de către Principesa Margareta şi Principele Radu.

La ceremonie vor lua parte preşedintele Academiei Române, Ionel Valentin Vlad, reprezentanţi ai Academiei, precum şi personalităţi de prestigiu ale comunităţii ştiinţifice internaţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.