2015_03_28_gorghiu12_rsz

Co-președintele PNL, Alina Gorghiu, i-a cerut premierului Victor Ponta să rezolve situația de la TVR prin memorandumul pe care l-a semnat cu instituția în anul 2012 și să nu mai pună această problemă pe agenda Parlamentului.

„Fac un apel la guvern să rezolve această problemă şi să nu o mai ignore ca până acum. Victor Ponta va trebui, la un moment dat, să înceteze să manipuleze publicul spunând că televiziunea publică se află în subordinea Parlamentului şi nu are treabă cu activitatea ei şi îi cer să ia acel memorandum pe care l-a semnat domnia sa în 2012 şi să-l pună în aplicare”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Alina Gorghiu este de părere că televiziunea publică a fost distrusă de nepăsarea guvernamentală.

„Din păcate, guvernul luptă doar să controleze politic TVR, nu să-i rezolve problemele. Nu cred că ne putem permite războaie între persoane care să fie în detrimenul cetăţeanului care se uită la această televiziune. Şi sunt convinsă că dacă reuşim să ne aplecăm cu atenţie şi fără să politizăm acest subiect vom găsi şi soluţii într-un viitor mai apropiat”, a subliniat liderul PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.