Alina Gorghiu, președintele PNL, a declarat vineri seară că și-ar dori ca jurnalistele Denise Rifai şi Simona Gherghe să se afle pe listele PNL la alegerile parlamentare.

„Aş vrea, de exemplu, să lansez chiar provocări pentru că poate şi presa ar privi altfel şi nu ar mai încuraja lupta asta anti-sistem dacă ar fi în interior. Vă spun că un om ca Denise Rifai se poate regăsi pe lista PNL şi ar face o figură foarte frumoasă dacă şi-ar dori să vină alături de noi. M-am uitat mai departe de imaginea vedetei de TV, m-am uitat la omul care are cunoştinţe în domeniul economic, care poate să facă un dialog pe absolut orice temă fără să se blocheze şi un om care cred că şi-ar schimba uşor perspectiva dacă ar intra în politică”,  a declarat Alina Gorghiu.

Liderul PNL a mai precizat că și jurnalista Simona Gherghe se încadrează în criteriile de selecție a partidului: „pe parte socială cred că ar fi unul dintre cei mai buni oameni”.

„V-am dat două exemple de femei care îmi plac, care pot confirma în politică, de femei la care eu mă uit nu ca la vedeta de televiziune, ci mă uit la potenţialul omului politic din spatele vedetei de televiziune. Aş vrea să considere intervenţia mea ca o invitaţie, ca o provocare, de ce nu?”, a mai precizat Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.