ULTIMA ORĂ! Se schimbă cel mai important document al maşinii tale

0

Conform prevederilor legale, se va recurge la eliberarea modelului nou de document după ce vor fi consumate Cărţile de Identitate ale Vehiculului deja tipărite. RAR estimează că stocul actual de formulare CIV permite desfăşurarea corespunzătoare a activităţii până la sfârşitul anului în curs.

Menţionăm că, indiferent de modul în care se va face tranziţia către următorul CIV, posesorii de vehicule nu vor fi afectaţi financiar sau în vreun alt mod, transmite Registrul Auto Român.

„Ca în orice domeniu, şi în cel al autovehiculelor rutiere s-a înregistrat o evoluţie firească semnificativă, materializată atât prin modificări legislative, cât şi prin proces tehnologic. Acest fapt a generat necesitatea menţionării în CIV a unor caracteristici noi ale vehiculelor rutiere, care au fost inserate de-a lungul timpului în modelul actual de formular CIV. Totuşi, pentru ca informaţiile din CIV (care devin mai complexe) să fie mau uşor de regăsit/interpretat, Registrul Auto Român a considerat că trebuie efectuate unele modificări ale formularului CIV utilizat în prezent”, a declarat directorul general al RAR, George Dincă, pentru Capital.ro.

Vezi AICI cum arată noua Carte de Identitate

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here