Stilul lui Daniel Craig! Ce poartă Bond, James Bond?

0

eb4578c9-b7c1-4d09-93d1-2b34dec788b0

În vârstă de 47 de ani, Daniel Wroughton Craig este considerat unul dintre cei mai dezirabili și carismatici actori ai momentului. Cu toate că distribuirea lui, în anul 2005, în rolul agentului 007 a iscat rumoare în rândul fanilor seriei, scrise de Ian Flaming, actorul britanic a reușit să aducă personajului sau la acea „profunzime” emoțională”, pe care și-a dorit-o.

Născut în Chester, Cheshire, Daniel Wroughton Craig are descendentă nobiliara. După divorțul părinților, Daniel s-a mutat la Liverpool, unde a început să ia lecții de actorie. La vârstă de 16 ani a fost admis la Național Youth Theatre, iar mai târziu a fost acceptat la Guildhall School of Music and Dramă. și-a început carieră în actorie, jucând în mai multe piese de teatru, apoi în seriale de televiziune, iar mai târziu în filme, precum „Lara Croft:Tomb Raider”, „Road to Perdition” sau „Munich” în regia lui Steven Spielberg.

ba16a676-5fa4-4f13-a833-7b3a3df0c83d

2005 a fost însă momentul în care s-a făcut remarcat, când a fost ales că cel de-al șaselea actor care să îl întruchipeze pe agentul James Bond. Distribuirea lui Daniel Craig a stârnit numeroase controverse. Actorul care are o înălțime de numai 1,78 părea că nu se va ridica la „înălțimea așteptărilor” fanilor seriei, care l-au comparat rând pe rând cu Pierce Brosnan, Timothy Dalton, Sean Connery sau Roger Moore. Cu toate acestea, „Casino Royal”, primul film în care Daniel Craig a fost distribuit a avut încasări record (aproape 600 de milioane de dolari) și a fost răsplătit cu un premiu BAFTĂ. „Qutantum of Solace” și „Skyfall” au avut la rândul lor succesul scontat, iar Daniel Craig a fost propulsat în rândul celor mai bine plătiți actori, jucând în numeroase alte filme sau pe scenă Broadway-ului.

590650b7-0c85-4b78-bd99-c71b45c8a7cb

Lansat în urmă cu câteva săptămâni, „Spectre”, regizat de Sam Mendes a debutat pe primul loc în box office-ul nord american, iar site-ul businessinsider.com a făcut deja un calcul al stilului de viață a agentului 007. Indiferent însă de mașină pe care o conduce, locurile prin care călătorește sau arsenalul din dotare, atât James Bond, cât și Daniel Craig au un lucru în comun: stilul britanic inconfundabil.

76c2a17e-8be6-4734-a08c-fe580686ea51La fel că personajul pe care îl interpretează, Daniel Craig poartă cu o eleganță aparte hainele din garderobă, una dintre dovezi fiind apariția să la premieră filmului „Spectre” din Beijing, China, unde a purtat o haină și un costum Burberry. Burberry Tailoring are la bază o istorie bogată în materie de inovație a țesăturilor, fiind inspirate din stilul nemuritor britanic. Designul modern și detaliile realizate manual creează o siluetă perfectă, „effortless chic”.

d746043a-a4b6-4f31-be7c-20c4a2beaa3aLinia de costume Burberry conține trei croieli diferite: slim, modern și classic fit, realizate dintr-o gamă peste 40 de țesături diferite la care, an de an, se adaugă modele noi. Disponibile în flagshipstore-ul din stradă Luterană nr 4., acestea sunt preferatele celebrităților din întrega lume, printre care Andrew Scott, Patrick Dempsey, James Bay, Sam Mendes sau Sam Smith care au purtat costume Burberry la premierele filmului Spectre, care au avut loc la marile capitale ale lumii.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here