Relax & Joy – locul în care îți poți surprinde corpul cu efectele benefice ale masajului

0

Treci prin momente în care simți că nu mai ai energie, te epuizează stresul zilnic de la locul de muncă sau ai diferite afecțiuni pe care le-ai neglijat? Noi avem soluția: masajul!

Cătălina Curelușă, o tânără antreprenoare din Suceava, specialistă în Kinetoterapie și Tehnici de Masaj, a pus bazele salonului Relax & Joy, un loc în care îți poți surprinde corpul cu efectele benefice ale masajului. Am stat de vorbă cu ea și ne-a dezvăluit într-un interviu cât de important este să ai corpul relaxat și gândurile proaspete.

Cum ți-a venit ideea de a deschide salonul Relax & Joy?

Ideea mi-a venit în momentul în care am absolvit atât Facultatea de Educație Fizică și Sport, specializarea Kinetoterapie și Motricitate Specială Suceava, cât și cursurile de tehnician maseur din cadrul Școlii de Formare Profesională Med Vit Suceava. Am considerat că ar fi un moment oportun să valorific cunoștințele acumulate și să le pun în slujba persoanelor care au nevoie de un moment atât de relaxare, cât și de recuperare.

Ce înseamnă terapia prin masaj și care sunt beneficiile acesteia?

Masajul, prin totalitatea mijloacelor sale, urmărește să echilibreze și să armonizeze ființa umană la nivelul tuturor structurilor sale. Plăcut și reconfortant, relaxant și energizant, masajul constituie o metodă benefică de întreținere a sănătății, de ameliorare și vindecare a unor afecțiuni.

Beneficiile masajului sunt multiple, dar numai în corelarea acestuia și cu celelalte metode de tratament precum cel medicamentos și fizical-kinetic. Așadar, acesta se poate aplica în boli nervoase, oboseală și crampe musculare, reumatism, nevralgii, boli de nutriție, tulburări respiratorii etc.

Deci masajul nu poate să înlocuiască tratamentul medicamentos?

După cum am menționat anterior, fiecare terapie în parte are beneficiile ei. De aceea, consider că nici o terapie nu o poate înlocui pe celealtă, ci doar o poate susține și completa.

Ne poți descrie o situație în care putem să alegem această metodă de tratament?

O situație des întâlnită în care se poate aplica masajul terapeutic este poliartrita reumatoidă. Se combat aderențele, retracțiile, inflamațiile și, totodată, durerea este diminuată considerabil.

Este adevărat că acest gen de terapie te poate scăpa de stres?

Da, deoarece manevrele executate lent și ușor produc efecte calmante, relaxante și liniștitoare, instalând o stare de bună dispoziție, de destindere și deconectare.

Foarte mulți apelează la masaj profesionist pentru a da jos din kilograme sau pentru a scăpa de celulită. Cât de eficientă este această procedură?

Masajul este foarte eficient în combaterea și eliminarea atât a kilogramelor în plus, cât și a celulitei datorită manevrelor executate în ritm alert ce redau tonicitatea tegumentului și țesutului muscular. Procesul de modelare începe la nivel fizic și continuă cu influențe pozitive asupra psihicului.

Combinat cu o alimentație sănătoasă și sport, masajul ne ajută să ducem o viață sănătoasă?

Cu siguranță! Ideal ar fi ca fiecare dintre noi să apelăm la serviciile unei săli de fitness și la o dietă echilibrată pentru a duce un stil de viață sănătos. În combinație cu aceste două lucruri, masajul ar fi cel care ar încheia o zi încărcată atât din punct de vedere fizic, cât și psihic.

Ce tipuri de masaj găsim în oferta salonului Relax & Joy?

Salonul Relax & Joy oferă diferite tipuri de masaj precum cel de relaxare, de tonifiere, anticelulitic, terapeutic, masajul cu bețe de bambus, facial și, în curând, masajul femeii gravide și masajul cu roci vulcanice.

La ce prețuri trebuie să se aștepte cei care doresc să meargă la Relax & Joy? Pregătești și reduceri pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă?

Am încercat să stabilesc prețuri accesibile pentru toată lumea. Un masaj începe de la 25 RON pentru un segment al corpului și poate ajunge până la 40 RON pentru tot corpul. La fiecare tip de masaj există posibilitatea procurării unui abonament lunar ce poate fi plătit în două rate.

Din punctul de vedere al reducerilor, clienții vor avea parte de tarife speciale în perioada sărbătorilor de iarnă.

Cum pot să te găsească clienții?

Salonul Relax & Joy este situat pe Str. Republicii, Nr. 15 Suceava. Programările se fac la numărul de telefon 0757/983 216 sau pe pagina oficială Relax&Joy – Masaj și Terapie.

La cerere, poți face masaj și la domiciliu?

Da! Cei care nu pot ajunge la salon din diverse motive, pot apela pentru serviciile de masaj la domiciliu.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here