otravăusturoiMajoritatea românilor sunt tentați să cumpere fructele și legumele care arată cel mai bine pe raftul din supermarket. Specialiștii spun că aceasta este cea mai mare greșeală pe care o putem face și că în felul acesta riscăm să introducem, în mod inconstient, otravă în organimsul nostru.

De exemplu, usturoiul alb, produs în China, este unul dintre cele mai nocive produse pe care le putem achiziționa. Este adevărat că aspectul lui ne face să îl cumpărăm fără nici o reținere, însă specialiștii spun că tocmai perfecțiunea pe care o afișează ar trebui să ne dea de gândit.

Se pare că usturoiul este pulverizat cu substanțe chimice al căror rol este acela de a-i stopa creșterea, de a-l albi și de a-i distruge dăunătorii. Mai mult decât atât, producătorii din China fertilizează solul cu deșeuri umane netratate, potrivit ampress.ro.

BEWARE-of-CHINESE-GARLIC-You-are-Most-Likely-Consuming-Bleached-and-Chemical-Laden-Garlic-from-China.-Here-is-How-to-Spot-It

Tot specialiștii avertizează că usturoiul din comerț este tratat cu bromură de metil pentru a rezista cât mai mult timp, iar această substanță devine toxică pentru organismul uman dacă este folosită în cantități foarte mari.

Medicii trag un semnal de alarmă și îi atenționează pe consumatori că bromura de metil duce la apariția unor afecțiuni respiratorii extrem de grave și chiar afectează sistemul nervos central.

1 COMENTARIU

  1. AJUTATI , ARATAND CUM SA PROCEDAM ,PENTRU A INDEPARTA SUBSTANTA NOCIVA ! CUMPARAM CE OFERITI SPRE VANZARE ,PLATIND CINSTIT . AVETI SI OBLIGATII !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.