Cum îți construiești o garderobă atemporală?

0

Slider-1Trăim într-o lume complet diferită față de cea a bunicilor sau a mamelor noastre, dar chiar dacă anumite aspecte ale vieții moderne s-au schimbat radical, alte lucruri vor rămâne mereu de bonton! De exemplu: să știi să compui o scrisoare, să aranjezi o masă, să începi și să termini o conversație, să îți creezei o garderobă atemporala. Trăim într-o lume dominată de tehnologie, de gadget-uri și de rețele de socializare, în care trend-urile se schimbă de la o luna la altă, dar anumite lucuri nu se vor demoda niciodată!

Tendințele vin și pleacă, dar stilul rămâne! Cine nu a visat vreodată la o garderobă impecabilă, compusă din piese de calitate, mereu la dispoziție pentru zeci de combinații istețe? Dacă și tu ai ridicat două degete, ai ajuns exact acolo unde trebuie: The Dresser este o nouă destinație de shopping pe ale cărei rafturi „virtuale” sunt așezate doar produse de calitate, originale, ale unor brand-uri celebre, precum Gucci, Burberry, Ralph Lauren, Pradă, Emporio Armani.

Slider-3
The Dresser selectează numai acele piese care nu devin demodate odată cu trecerea sezoanelor, ce pot fi purtate în combinații moderne alături de noi achiziții vestimentare. Expunem pe “rafturile” www.thedresser.ro numai produse originale ale unor branduri celebre, dar prețurile sunt extrem de prietenoase: cu până la 30% mai mici decât în alte destinații de shopping locale sau internaționale.

Slider-4

Înțelegem nevoile unei femei moderne și asumate care își dorește să aibe în fiecare zi ținute impecabile fără însă a-și epuiza tot bugetul pe haine. Credem că shopping-ul trebuie să fie o investiție și nu o cheltuiala și suntem adepții „alegerilor inteligente”.

Slider-8

Mai știm că o femeie îndeplinește roluri multiple: este soție, mamă, se preocupa de carieră, plănuiește vacanțe, amenajează casă, este la curent cu tot ce este nou, dar își acordă o atenție deosebită și sie însăși. The Dresser este răspunsul căutărilor ei, este acel „consilier” personal care rezolvă contra-cronometru, cu sfaturi pertinente și gust desăvârșit toate „urgentele” vestimentare și stilistice!

Foto: Olga Thomas pentru The Dresser
Model: Florentină Fantanaru

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here