Dragi gospodine, vă invităm astăzi să încercați rețeta noastră de compot de struguri cu scorțișoară. Cu siguranță o să vă placă, scorțișoara chiar îi conferă compotului o aromă deosebită!

Ingrediente

  • 1 kg de struguri;
  • 250 g zahăr;
  • un baton scorţişoară.

Mod de preparare

Boabele de strugure (spălate şi curăţate de seminţe) se pun în borcane.

Zahărul, scorţişoară şi apă se pun la fiert şi, când începe să se lege se ia de pe foc şi se lasă să se răcească.

După aceea, se toarnă peste struguri. Se fierb borcanele de compot, la bain-marie, pentru 20 minute. Se acoperă borcanele cu pături și se lasă să se răcească.

 Sursa rețetei: culinar.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.