peste

Majoritatea oamenilor cumpără pește din dorința de a mânca cât mai sănătos, însă nimeni nu și-a imaginat că achiziționează otravă.

Peștele ar trebui să fie bogat în Omega 3, adică să conțină acele „grăsimi bune” pentru organism, dar în realitate acestea sunt înlocuite de mercur și plumb. Specialiștii în domeniu au analizat două tipuri de pește, cel mai ieftin și cel mai scump, și au ajuns la o concluzie care a alarmat întreaga țară: somonul și pangasiusul conțin cantități mari de mercur și plumb.

Cercetările au arătat că peștii sunt crescuți în condiții necorespunzătoare, hrăniți cu reziduri și „îndopați” cu suplimente care îi fac să arate foarte bine pe rafturile din magazin.

Nutriționiștii avertizează că aceste substanțe ne pun sănătatea în pericol și că în unele situații pot cauza moartea.

Mai mult decât atât, ei ne recomandă să consumăm pește de origine locală și să evităm speciile de export.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.