ciolos

Prim-ministrul Dacian Cioloș a stabilit ministerele care vor fi coordonate de vicepremierii Vasile Dâncu și Costin Borc.

Conform deciziei prim-ministrului, publicată marți în Monitorul Oficial, vicepremierul Vasile Dâncu, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, va coordona activitățile Ministerelor Muncii, Educației, Culturii, Tineretului și Sportului. Totodată, vicepremierul Vasile Dâncu va coordona activitățile ministerului pentru Consultare Publică și Dialog Social.

Vicepremierul Costin Borc, ministru al Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, va coordona activitățile din domeniile de responsabilitate ale ministerelor Energiei, Mediului, Transporturilor și Comunicațiilor.

Vicepremierii avizează planurile de măsuri sectoriale din domeniile care le revin, potrivit deciziilor prim-ministrului, elaborate de ministerele pe care le coordonează, în acord cu programul de guvernare, şi urmăresc îndeplinirea acestora. De asemenea, vicepremierii asigură „o abordare coerentă” a politicilor de care sunt responsabili şi asigură „informarea permanentă” a prim-ministrului în legătură cu aplicarea prevederilor stabilite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.