base_pmp

Preşedintele Mişcării Populare Traian Băsescu a afirmat duminică, la Colegiul Naţional MP, că vrea să lase în urmă un partid care în anul 2024 să îşi propună câştigarea funcţiei de preşedinte al României, susținând, încă o dată, că nu mai are aspiraţii politice personale.

„Vreau să mai clarific încă o dată pentru conducerea partidului că eu nu sunt preşedintele partidului pentru că mai am aspiraţii politice personale. Ceea ce îmi doresc foarte mult este să las în urma mea un partid care să poată răspunde comandamentelor de astăzi ale electoratului din România şi care să înceapă un ciclu politic o dată cu alegerile din 2016 pe care să îl prelungească către 2024, aspirând către funcţia de preşedinte al României”, a declarat Traian Băsescu în deschiderea Colegiului Naţional al MP.

Fostul șef al statului a spus că obiectivul asumat pentru anul 2024 depinde foarte mult de rezultatele pe care MP le va obţine la alegerile din anul 2016, care vor da posibilitatea partidului să se consolideze în perioada 2016-2020, astfel încât, în 2024 să poată aspira la preluarea preşedinţei României.

Traian Băsescu a precizat că pentru alegerile locale partidul îşi propune un scor politic de 10-12%, care să îi permită ca la alegerile parlamentare să obţină 15-20% din voturile electoratului.

Preşedintele MP le-a cerut liderilor de filiale să deschidă partidul pentru oameni noi, tineri, care nu au mai făcut politică, afirmând că în lipsa acestui demers obiectivele propuse pentru alegerile de anul viitor nu pot fi atinse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.