adrian-curaj-1

Ministrul Educației, Adrian Curaj, a informat vineri că numirea noilor membri ai Consiliului Național de Etică se va face după ce comisia special creată va prezenta un raport și va fi anunțat cadrul instituțional și normativ, în luna ianuarie.

„Am spus vreodată că prioritară este numirea membrilor Consiliului Național de Etică sau am spus clar că este vorba de a crea un cadru instituțional și normativ în care pe termen scurt, mediu și lung să reconstruim credibilitatea în sistemul nostru? Doar atât am spus. CNE va fi în momentul în care decidem sistemul și voi anunța după ce comisia stabilită, numită deja, va lucra, după ce vom stabili toate lucrurile acestea vom vedea în funcție de atribuții ce membrii vom invita, ce personalități vor fi acolo. Am anunțat că în luna ianuarie, după ce comisia își va prezenta raportul, vom anunța cadrul instituțional și normativ pentru zona de doctorate, în zona de etică, așa cum am promis”, a afirmat ministrul, la Biblioteca Centrală Universitară.

Pe de altă parte, Adrian Curaj a spus că este stabilit deja cadrul de dezvoltare a noului curriculum.

„Este stabilit deja cadrul de dezvoltare a curricumului, aștept experții să își spună cuvântul, eu doar am spus că vom crea cadrul și mecanismele prin care acest lucru să fie vizibil, să fie comunicat, să fie testat cu cei care până la urmă vor fi beneficiarii, tinerii, elevii, dar și profesorii, cei care vor livra, și sunt convins că o să vă placă”, a precizat ministrul Adrian Curaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.