scientist working at the laboratory

Bioquark Inc, o companie de biotehnologie din Statele Unite ale Americii, și-a propus să readucă la viață 20 de pacienți decedați.

Inițiativa face parte din ReAnima Project, iar studiul este efectuat pentu îmbunătăţirea tratamentului aplicat pacienţilor care suferă de tulburări ale sistemului nervos central.

Specialiștii au primit acordul de a efectua studiul pe 20 de pacienți aflați în moarte clinică și spun că există posibilitatea de a repune în funcţiune respiraţia sau bătăile inimii celor decedați.

Medicii le vor aplica diferite tipuri de tratamente pentru a vedea cum reacționează fiecare corp. Acestea sunt: injectarea de peptide, introducerea de celule stem în creier, penetrarea craniului cu lumină puternică și utilizarea de impulsuri electrice.

„Prin intermediul proiectului nostru, vom putea obţine noi informaţii referitoare la starea de moarte cerebrală. Astfel, vom putea dezvolta terapii pentru tulburări ale sistemului nervos central, cum ar fi  Alzheimer-ul sau Parkinson-ul”, a declarat Serghei Paylian, fondatorul şi preşedintele Bioquark Inc, pentru The Telegraph.

Procedurile urmează să se desfășoare în India la Anupam Hospital din Rudrapur, informează descoperă.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.