radu_mazare

Fostul primar al municipiului Constanța Radu Mazăre s-a prezentat luni la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde s-a desfășurat un nou termen al procesului în care este judecat alături de deputatul Eduard Martin pentru fapte de corupție.

În cadrul procesului, care s-a desfășurat cu ușile închise, Radu Mazăre le-a cerut judecătorilor să-i fie revocată măsura controlului judiciar.

La ieșirea din sediul instanței, Radu Mazăre a declarat că nu există nicio legătură între acest dosar și ancheta declanșată în SUA împotriva lui Dumitru Martin, acționar al Polaris M Holding și unchiul deputatului Eduard Martin.

„Pe domnul Dumitru Martin nu l-am mai văzut de cinci sau șase ani, de când este plecat în America. Știu că vă place să legați ceea ce se presupune că s-a întâmplat acolo cu ceea ce se presupune că s-a întâmplat aici, dar nu are nicio legătură. Înțeleg că acolo se discută de niște confecții metalice, aici vorbim de o firmă de colectat gunoiul”, le-a spus Mazăre jurnaliștilor.

Radu Mazăre a fost trimis în judecată în acest dosar pe 9 decembrie 2015, sub control judiciar, fiind acuzat de DNA de luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.