YouTube-logo-full_color

Serviciul digital YouTube, subsidiară a companiei Google, va deschide în următoarele săptămâni un studio de producție la Paris pentru a rivaliza cu principalul competitor DailyMotion care are deja o astfel de locație în capitala Franței, informează The Hollywood Reporter.

Studioul de la Paris, care va fi amenajat în sediul Google din capitala Franței, foarte aproape de stația de metrou St. Lazare, se alătură celorlalte locații europene deschise la Londra și Berlin, sau din afara Europei, precum cele de la Los Angeles, New York, Tokyo și Sao Paolo.

DailyMotion, competitorul din Franța al YouTube, are din 2013 un studio de producție de peste 600 de metri pătrați la Paris.

Lunar, canalul digital DailyMotion are cu aproximativ 230 de milioane de vizitatori unici mai puțin decât canalul YouTube.

DailyMotion este deținut de un competitor foarte important la nivel mondial și anume Vivendi, companie cu sediul în Franța, care deține și cel mai mare grup media francez Canal+ și Universal Music Group, care este cel mai important jucător la nivel mondial în piața producției muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.