12015629_1044341745577066_991586686_o

Premierul Victor Ponta a transmis că se retrage din bătăliile politice, pentru că scopul lui este acela de a guverna cât mai bine pentru cetățenii României.

„Nici n-avea cum să avem probleme. Moţiunea a fost un eşec din toate punctele de vedere pentru PNL-PDL. Marea problemă este că azi nu s-a discutat ce trebuie să facă Guvernul zi de zi pentru români. Ceea ce este important este că din acest moment, eu de azi mă extrag din toate aceste bătălii politice, nu tocmai  onorante. Îmi folosesc toată energia pentru actele de guvernare. La treabă de azi că sunt multe lucruri de făcut pentru că cei de la PNL PDL nu sunt în stare”, a declarat Victor Ponta după votul din Parlament.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, marţi, pentru a dezbate a patra moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta, iar, în paralel, liberalii au organiza şi un miting în Parcul Izvor, la care au fost așteptați să participe peste 10.000 oameni.

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost respinsă, fiind exprimate 207 voturi „pentru” şi opt „împotrivă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.