ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, invitat la postul B1 TV, că nu înțelege de ce Alina Gorghiu îi acuză pe alți politicieni că au încheiat contracte cu statul în condițiile și care și ea este în aceeași situație.

„Nu înțeleg de ce au făcut moțiune de cenzură și au rămas fără ea, nu înțeleg de ce pleacă de la conducerea Comisiei (care se ocupă de legea votului prin corespondență) apoi țipă după ea, nu înțeleg nici de ce Gorghiu a ales să vorbească despre contractele cu statul”, a declarat Victor Ponta.

Victor Ponta a susținut că copreședintele PNL Alina Gorghiu a încheiat contracte cu mai multe instituții, cu AVAS, cu BTT.

„Doamna Gorghiu a avut tot felul de contracte cu statul. A avut cu AVAS, are cu BTT-ul. Au venit oamenii și mi-au spus. La un moment dat o asemuiam cu Udrea, acum asemuiesc cu Mona Muscă. Știți că ea se lupta cu securișii și s-a dovedit. Doamna Gorghiu a luptat cu contractele pentru că are atât de multe. La toate selecțiile veneau Șova și Gorghiu și mai mereu câștiga Gorghiu”, a menționat Victor Ponta.

Premierul a ținut să precizeze că aproximativ 11 contracte de asistență juridică au fost semnate cu Alina Gorghiu.

„E vorba de rapoartele de control făcute de domnul Boc, pe care le-a trimis la alte instituții. Cred că la DNA, nu știu, voi verifica. Aceste controale la AVAS, la BTT sunt dispuse de guvernul Boc.”, a menționat Ponta.

Prim-ministrul Victor Ponta a afirmat că Alina Gorghiu a greșit când a vorbit despre contractele încheiate cu statul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.