blaga

Copreședintele PNL Vasile Blaga a susținut, marți, la Realitatea Tv, că liberalii vor depune, în următoarea sesiune parlamentară, o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

„Bineînțeles că noi o să depunem o moțiune de cenzură și în viitoarea sesiune parlamentară. Este rolul Opoziției să depună moțiune de cenzură și avem atâtea teme, har Domnului! Noi avem atâtea teme economice pe care le puteam evoca pentru această moțiune, dar nu puteam depăși această fază a trimiterii în judecată a lui Victor Ponta”, a precizat Vasile Blaga.

Copreședintele PNL Vasile Blaga a spus că, până la viitoarea moțiune de cenzură, ar putea să-și schimbe poziția și partide care nu au susținut demersul PNL de astăzi.

„Puteți să fiți siguri că vom depune o moțiune de cenzură în primăvară împotriva Guvernului Ponta. Și lucrurile pot evolua: poate că unii dintre cei care azi îl sprijină vor ajunge la concluzia că au costuri politice prea mari în fața electoratului român și îl vor lăsa în pace”, a adăugat Vasile Blaga.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.