142940197801

Liderii PNL Vasile Blaga și Alina Gorghiu au susținut, vineri, cu ocazia unei vizite efectuate în județul Vaslui, că PSD este principalul vinovat pentru faptul că zona Moldovei a rămas cea mai săracă din țară, acuzând, totodată, guvernanții de lipsă de interes față de problemele economice și sociale ale județului.

„Constatăm că ne aflăm într-un județ care se confruntă cu probleme foarte serioase. (…) vorbim de lipsa de infrastructură în Moldova, vorbim de nivelul crescut de sărăcie, de gradul ridicat al șomajului, însă niciodată nu arătăm vinovații. În opinia mea, vinovatul este administrație pesedistă, care, cu mici sincope, de 25 de ani, a fost la cârma acestui județ”, a precizat Alina Gorghiu.

Copreședintele PNL a menționat că PNL face zilnic apeluri către guvern să înțeleagă că lipsa investițiilor generează sărăcie și lipsă de locuri de muncă.

„Vasluiul este unul dintre județele care se mențin pe harta sărăciei. Evident că l-aș putea invita pe domnul Ponta să vină aici și să le vorbească astăzi vasluienilor despre creșterea economică și despre excedentul bugetar pe care domnia sa l-ar fi obținut prin tăierile de investiții. N-aș vrea să aud răspunsul, că mi-ar fi rușine”, a mai adăugat Alina Gorghiu.

La rândul său, Vasile Blaga a susținut că una dintre măsurile imediate care trebuie luate pentru dezvoltarea zonei Moldovei este construirea unei autostrăzi care să facă legătura cu Transilvania.

Copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga efectuează o vizită în județul Vaslui, cei doi urmând să aibă vineri întâlniri cu oamenii de afaceri din Bârlad și Huși și cu membrii de partid, în cadrul unei ședințe găzduite de Casa de Cultură a Sindicatelor „Constantin Tănase” din municipiul Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.