simona-halep

Organizatorii turneului de tenis US Open au decis, după reprogramarea semifinalelor feminine, să modifice și ordinea acestora. Conform programului publicat, Simona Halep o va întâlni pe Flavia Pennetta în primul meci de pe arena Arthur Ashe, de la ora 18:00.

Românca Simona Halep, a doua favorită, va juca vineri, de la ora locală 11:00 (18:00, ora României), contra italiencei Flavia Pennetta (cap de serie numărul 26), pe Arthur Ashe Stadium, de la Flushing Meadows.

Inițial, prima semifinală de la New York, dintre americanca Serena Williams, liderul mondial și principala favorită, și italianca Roberta Vinci, trebuia să înceapă joi, la ora locală 19,00 (vineri, la 02,00, ora României), fiind urmată de cea dintre Halep, a doua favorită, și Pennetta (cap de serie numărul 26).

Conform noului program anunțat de organizatorii ultimului turneu de Mare Șlem al anului, semifinala dintre Simona Halep și Flavia Pennetta va avea loc de la ora locală 11:00 (18:00 la București), fiind urmată de meciul Serena Williams — Roberta Vinci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.