oprea-ponta

UNPR nu va vota moţiunea de cenzură a PNL şi consideră că actualul guvern este unul „bun” şi trebuie să meargă mai departe.

„UNPR îşi reafirmă susţinerea pentru coaliţie, pentru guvernul din care face parte şi pentru preşedintele României, pe problemele ce ţin de securitatea naţională. (…) Considerăm că acest guvern este unul bun şi trebuie să meargă mai departe. În plan politic, suntem alături de partenerii noştri din PSD, continuăm parteneriatul corect cu preşedintele României şi încurajăm dialogul orientat spre consens atât între Putere şi Opoziţie, cât şi între partide şi societate. Avem nevoie de acest consens, dar el trebuie să vizeze priorităţile românilor şi nu priorităţile partidelor. Din acest motiv, UNPR nu va vota moţiunea de cenzură la adresa Guvernului”, se arată într-un comunicat de presă al UNPR.

Liderul grupului PNL din Camera Deputaţilor Eugen Nicolăescu a citit, miercuri, în plenul Parlamentului, textul moţiunii de cenzură a liberalilor, intitulată „Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta”, semnată de 180 de parlamentari.

Moţiunea va fi dezbătută şi votată marţi, 29 septembrie. Copreşedintele PNL, Vasile Blaga, declara miercuri că va avea întâlniri cu liderii UNPR pentru susţinerea moţiunii de cenzură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.