CLIIMA20140526_0002_1

Există posibilitatea ca remediul cancerului să fie la îndemâna noastră și noi să nu fim conștienți de acest lucru? Putem crede că bicarbonatul de sodiu poate vindeca această boală necruțătoare? Răspunsul este afirmativ și este confirmat de numeroase mărturii ale celor bolnavi de cancer.

Printre aceștia se află și Vernon Johnston, căruia medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit și că pentru el nu mai există nicio soluție salvatoare. Folosind bicarbonat de sodiu a reușit sa învingă un cancer de prostată în stadiul IV, cu metastaze în oase.

vernon_opt-692x360

El a consumat zilnic un medicament compus din bicarbonat de sodiu și melasă.

Întregul tratament, care a inclus și o dietă ce promovează alcalinitatea, mineralele folosite, suplimentele de vitamine, au fost înregistrate în jurnalul lui Vernon.

Desi cele mai multe tratamente alternative pentru cancer implică abținerea de la zahăr, deoarece hrănește celulele canceroase, în cazul acestui bărbat rezultatele au fost uimitoare.

Uite rețeta anticancer a lui Vernon:

1. Pune două lingurițe de bicarbonat de sodiu într-o ceașcă și adaugă un pic de melasă sau sirop de arțar. Apoi, toarnă puțină apă.

2. Repetă același procedeu într-un ibric. Pune vasul pe foc până se încălzește, apoi stinge focul și adaugă soluția din ibric peste cea din cană.

3. Amestecă foarte bine, și lasă să se răcescă preparatul. Apoi bea-l.

Această băutură ar trebui consumată de mai multe ori pe zi.

Vei afla, vizionând filmulețul de mai jos, detalii despre acest remediu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.