elena_udrea_se_apara_in_dosarul_gala_bute

Elena Udrea, aflată în vacanță la Mamaia, le-a spus jurnaliștilor că se simte lipsa primarului Mazăre în Constanța și că litoralul nu mai arată ca anul trecut.

„Din păcate, constat că stațiunea Mamaia nu mai arată ca anul trecut. Și o spun eu, care nu am fost niciodată fan Radu Mazăre, dar se vede că Constanța nu mai are primar. Cu toate acestea, sper ca cei care vin pe litoral să se simtă bine. La fel, constat că lucrările începute împreună cu Consiliul Județean, în mandatul meu de ministru, sunt blocate toate, nu se mai lucrează la drumul spre Năvodari, nu se mai decontează niciun ban de la Ministerul Dezvoltării, totul este blocat. Din păcate, suferă constănțenii și turiștii care vin pe litoral” a spus fostul ministru al Turismului.

Udrea a subliniat că Mazăre știa cum să atragă turiștii și să facă un litoral animat.

„Vă dau un exemplu, până și M-ul de la Mamaia picase, acolo unde scrie Mamaia la intrarea în stațiune. Și așa a rămas, asta arată dezinteres pentru ceea ce se întâmplă pe litoral. Probabil că va arăta din ce în ce mai rău Mamaia, pentru că o stațiune turistică presupune implicare. Sigur, modul în care domnul Mazăre nu era neapărat cel pe care l-aș fi folosit eu, însă dânsul a demonstrat că a reușit să atragă din ce în ce mai mulți turiști pe litoral. Acum, stațiunea nu arată foarte bine și probabil că lucrurile se vor degrada pe măsură ce trece timpul. Temerea mea este că, dacă lucrurile vor continua așa, Mamaia va pierde statutul de primă stațiune, din punct de vedere al numărului turiștilor”, a declarat Elena Udrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.