freeman-hines

Actorul american Morgan Freeman este în doliu, după ce nepoata lui vitregă, actrița E’Dena Hines, a fost înjunghiată mortal duminica dimineața, în Manhattan, New York, potrivit MSN.com.

Actrița de 33 de ani a fost înjunghiată de 16 ori în zona toracelui, iar principalul suspect în acest caz este iubitul ei, Lamar Davenport. Bărbatul a fost reținut de polițiști și transportat de urgență la un spital psihiatric.

Morgan Freeman și-a exprimat regretul față de moartea nepoatei sale, într-un comunicat transmis presei și printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

”Lumea nu va cunoaște niciodată talentul său artistic și cât de multe avea de oferit. Familia și prietenii ei au fost îndeajuns de norocoși să fi cunoscut ce însemna ea ca persoană. Steaua ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri și rugăciuni. Odihnească-se în pace”, a transmis purtătorul de cuvânt al lui Morgan Freeman.

E’Dena Hines este nepoata vitregă a actorului. Bunica ei, Jeanette Adair Bradshaw, a fost prima soție a lui Freeman, iar actorul a adoptat-o atunci pe fiica lui Bradshaw, mama E’Denei.

 ”Sunt recunoscător pentru sprijinul imens și dragostea pe care eu și familia mea am primit-o în ceea ce privește moartea tragica și lipsită de sens a nepoatei mele, E’Dena Hines. Vă mulțumesc din inimă”, a scris Morgan Freeman pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.