Sweetest-Photos-From-Royal-Wedding-Prince-William-Kate-Middleton

Unele cupluri au ales să cheltuiască sume exorbitante pentru organizarea nunţii. Nimic nu a fost lasat la voia întâmplării, iar cheltuielele totale au atins la valori ameţitoare. În ciuda acestor extravaganţe, unele mariaje nu au rezistat, destrămându-se după doar 1 an.

Elizabeth Hurley şi Arun Nayar

elle-16-Elizabeth-Arun-final-md

Cei doi s-au căsatorit în 2007 şi au organizat două ceremonii. Prima într-un castel englezesc, iar a doua s-a desfăşurat în India, ţara natală a mirelui. Această nuntă i-a costat pe cei doi 1,75 milioane de euro.

Paul McCarney şi Heather Mills

Heather-Mills

La 4 ani, după ce Paul McCartney a pierdut-o pe Linda, mama copiilor săi, care a murit din cauza unui cancer de sân, artistul s-a hotărât să-şi refacă viaţă. A ales-o pe Heather, fost manechin, iar pentru ceremonie cuplul a cheltuit enorma sumă de 2,4 milioane de euro.

Chelsea Clinton şi Marc Mezvinsky

alg-clinton-wedding-jpg

Chelsea, fiica fostului preşedinte american Bill Clinton, s-a căsătorit în 2010 cu Marc, un prieten din copilărie. Nunta a fost una extrem de opulentă, cheltuielile totale ridicându-se la 3,4 milioane de euro.

Elizabeth Taylor şi Larry Fortensky

liz-taylor-1-1024

Cea de-a 8-a căsătorie a lui Elizabeth Taylor a fost organizată la Neverland, ferma bunului ei prieten, Michael Jackson. Se întâmpla în 1996, iar ceremonia a costat 2,7 milioane de euro.

Liza Minnelli şi David Gest

53-19748-liza-minellidavidgest-1410566862

Liza Minelli se căsătorea în 2002 cu producătorul David Gets. Pentru ea era cea de-a 4-a căsătorie, iar nunta a costat 2,8 milioane de euro. În ciuda fastului de care au avut parte la ceremonie, căsătoria s-a destămat după doar 1 an.

Prinţul William şi Kate Middleton

Prince-William-and-Kate-Middleton-Wedding-3

Cei doi s-a căsătorit în 2011, iar nunta lor a trezit un atât de mare înteres încât a fost urmarită de 2 miliarde de persoane. A fost o căsătorie demnă de un basm, iar suma cheltuită a fost pe măsură: 23 de milioane de euro, mult mai puţin decât costase nunta părinţilor lui William, Charles şi Diana.

Prinţul Charles şi Diana Spencer

Prince-Charles-Lady-Diana-Spencer-Bride-Lady-Diana

Charles şi Diana s-au căsătorit în 1981, iar mariajul lor a rămas în amintirea tuturor. 600.000 de londonezi au ieşit atunci în stradă, iar 750 de milioane de oameni au urmărit festivităţile la televizor. În total, ceremonia a cost 74 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.